O podaljševanju las

Danes vemo, da lasni podaljški niso več samo razvada, temveč odgovor na potrebe mnogih žensk, ki niso bile zadovoljne s svojimi lasmi. Uporabljamo jih ne samo za podaljševanje dolžin, temveč tudi po različnih bolezenskih stanjih, kadar imajo stranke težave z gostoto, kadar imajo celo izkrivljene samopodobe, so čustveno na tleh. Marsikatera ženska z zdravimi lasmi si morda ne predstavlja kako je tistim s tankimi, lomljivimi in poškodovanimi lasmi, s katerimi je nemogoče priti do lepih in dolgih las. Zato so lasni podaljški napredovali do te mere, da lahko v celoti nadomestijo pomanjkanja vaših las. Uporabljajo se za podaljševanje dolžin, za zgostitev ali samo za niansiranje. Pri tem ohranjajo popolnoma naraven videz in popolno neopaznost.

Čedalje več žensk si želi imeti lepe in polne lase, a nanje ne morejo čakati predolgo. Za tiste, ki si želijo sprememb je podaljševanje las prava rešitev. Izbira znamke je v vaših rokah, zato najprej preverite kvaliteto las, ki jo boste izbrali.

HYPNOTIC HAIR EXTENSION​

Hypnotic je sistem za podaljševanje las oz. njihovo zgostitev, kjer s keratinskim spojem pritrdimo lasni podaljšek narejen iz 100% naravnih las na pramen strankinih las. Gre za naravne materiale, zato do alergij ne prihaja. Keratin je lasu lastna sestavina. Lasje so odporni proti vsem zunanjim vplivom (vlaga in toplota). S pravilno nego bo življenjska doba Hypnotic lasnih podaljškov na keratinske spoje do 5 mesecev, kar je najdlje od vseh tipov podaljševanja las.

Tehnike podaljševanja las:

Tape-in

Prednost te tehnike je hitro vstavljanje in odstranjevanje. Sama življenjska doba las je enaka dobi vseh ostalih tehnik, le da je to edina tehnika, kjer je doba nošenja najkrajša. Le pri tej tehniki lahko lasne podaljške ponovno uporabimo.

Clip-on

Clip-on tehnika je najbolj praktična in enostavna za uporabnice, ki si dolgih las želijo samo občasno.

Keratin

Gre za najbolj razširjeno tehniko, saj je primerna skoraj za vse tipe las. Omogoče najbolj naraven videz, saj gre za tehniko pritrjevanja ”pramen na pramen”. Izbirate lahko med različnimi dolžinami, barvami in oblikami. Postopek traja 90 min ali več, odvisno od tega koliko vsadkov želimo imeti.