o nas

O frizerskem Studiu Kristal

V našem studiu z ljubeznijo in na najbolj profesionalen način poskrbimo za vaše lase – barvamo, jih strižemo, stiliziramo, negujemo in jih tudi podaljšamo.

Začetki Studia Kristal segajo že več kot deset let nazaj, v čas ko je bilo podaljševanje las še neuresničena želja mnogih Slovenk. Skozi leta smo s svojo profesionalnostjo in s svojim strastnim delom prišli do zaupanja mnogih strank. Naše osnovno vodilo je bilo, da v življenju štejejo samo stvari, ki jih lahko delamo s predanostjo. In prav s svojo predanostjo se je ustvaril krog ljudi, ki nas je izstrelil med najboljše.

Tukaj barvamo. strižemo. podaljšujemo lase. preprosto navdušujemo.

Vizija, koncept in sposobnost razumeti želje svojih strank, naredi frizerja edinstvenega umetnika, ki bo lahko ”ustvarjal čudeže”. Vsako situacijo bo lahko spremenil v čudovito mojstrovino. Frizer Studia Kristal bo razumel svojo stranko, njene želje in potrebe. Magijo bo spremenil v resničnost. Zanj ne bo problem noben tip las, nobena barva in nobena dolžina, saj je njegova naloga, da vsak las iz lepega povzdigne v izjemnega. Združujemo kreativnost, tehnično znanje in osebni stil.

Vane Trajkov

Strokovnjak za frizure

Tanja Grmšek

Frizerka

Maša Bogićević

Lastnica

Kristina Panić

PR team

Jane Grchev

Strokovnjak za barve

Kristina Panić

PR team

Maša Bogićević

Lastnica

Jane Grchev

Strokovnjak za barve

Vane Trajkov

Strokovnjak za frizure

Tanja Grmšek

Frizerka