MB academy

KAJ JE MB ACADEMY?

V kolikor iščete najnovejše smernice in trike pri podaljševanju las znanih osebnosti, potem je MB Academy pravi naslov za vas. Če iščete nasvete vrhunskih strokovnjakov z dolgoletnim nizom izkušenj, potem morate tudi vi sebi rezervirati termin za edukacijo. Maša uporablja vse tehnike za podaljševanje las dostopne na tržišču, toda največ toplotno tehniko na keratinske spoje. Ona in njeni sodelavci so prezaposleni in zaradi prevelikega povpraševanja težko najdejo dovolj časa, da bi lahko sedeli več ur. Zato se je rodila ideja o akademiji, kjer bodo potekala izobraževanja za vse frizerje, ki se bodo pridružili skupini Hypnotic strokovnjakov.

Kaj pridobim s certifikatom?

Po opravljeni edukaciji bodo frizerji prejeli mednarodni certifikat, s katerim bodo imeli kasneje pravico do uporabe Hypnotic linije pri svojem delu. Hkrati bodo pridobili pravico do uporabe celotnega promocijskega materiala MB Academy. Prav tako tudi pravico do uporabe tega brenda za svoje potrebe. Po pridobljenem certifikatu boste lahko dostopali do veleprodajnih cen naših Hypnotic las in marketing materiala. Predvsem pa boste postali del MB team-a. Eden od strokovnjakov, ki jih bomo direktno priporočali našim strankam. To je način, da se naučite najnovejših tehnik, ki jih lahko implementirate na vse tipe las in prilagodite vsakemu klientu posebej.

Kristal podpora

Po končanem izobraževanju vam bomo še 3 mesece ostali na razpolago. Nudimo vam on-line podporo, kjer bomo skupaj reševali vse dileme in nastalo problematiko. Za vas bomo ostali tukaj za vse nasvete in vprašanja, ki se bodo porodila kasneje. Kaj pa vi? 

Hypnotic lasni podaljški

Maša je lansirala svojo linijo za podaljševanje las – rodila se je Hypnotic linija, ki je postala sinonim za kakovost las tako pri nas kot tudi širše. Govorimo o najkvalitetnejših lasnih podaljških, ki sodijo v najvišji kakovostni razred. O laseh 100% naravnega izvora, ki jih odlikujejo moč, mehkoba, sijaj in gostota vse od korena do konic. Hypnotic lasni podaljški so močni in gosti vse do zadnjega dne nošenja.

Kako se prijavim

Preprosto. Izpolnite spodnji obrazec, ostalo pa prepustite našemu PR team-u.

Prijava na tečaj MB ACADEMY